Анастейша се завръща грандиозно с нов албум

Анастейша

Поп дивата от близкото минало Анастейша се завръща с нов албум и нова визия. И тъй като е от жените, които искат да оставят следа след себе си, новият албум е с изцяло ново звучене, нов лейбъл и нов мениджмънт.

Той носи заглавието "Heavy Rotation" и е много по-различен от всичко, което помним като нейна визитка от началото на 2000 година. С изцяло променен външен вид, дори запазената й марка – тъмните очила, вече са извън имиджа на певицата, след операция за корекция на зрението.

Единственото което остана от „старата“ Анастейша е характерния й глас, с който покори не само Америка, но цяла Австралия и Европа и й помогна да продаде над 17 млн. копия по цял свят.

„Харесва ми, че хората почти не ме разпознават, докато се качвам на сцената. След което е забавно да гледам как ме преоткриват. Чувствам се сякаш започвам ново начало“, споделя изпълнителката, като допълва: „Много се вълнувам! Хубаво а знаеш, че все още можеш да правиш това, което ти харесва. Ако искаш да живееш живота си, просто го направи! ”

Анастейша е родена в Чикаго през септември 1968 г. На ранна възраст се премества с майка си и сестра си да живеят в Ню Йорк. Въпреки че бива диагностицирана с болест на Крон , тя не спира да танцува, като започва да се появява в предавания по MTV и във видеоклипове на Salt-n-Pepa.

През 1999 показва гласа си на шоу за таланти на MTV, след което подписва договор с Epic и не след дълго издава дебютния си албум “I’m Outta Love”, който я превръща в звезда. Вторият й албум носещ името “Freak of Nature” я показа и като текстописец.

През 2003 г. обаче всичко се променя, като по време на операция за корекция на бюста й откриват бучка на едната гърда. Певицата бива диагностицирана с рак на гърдата, а новината излиза по медиите още преди тя самата да успее да го сподели с близките си. За щастие тя реагира добре на лечението и успява да пребори болестта.

След като бива напълно излекувана, Анастейша основава Фондация, носеща нейното име, за да даде пример за това, че ранното диагностициране на болестта е изключително важно. „Сега се чувствам добре, въпреки, че на моменти нямах сили.”

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари