Кейт Мидълтън с нова прическа и рокля в стил 80-те

Кейт Мидълтън

В ретро стил и с нова прическа, така се появи снощи дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън в Националния исторически музей в Лондон.

Повод за визитата й беше откриването на нова експозиция с 22 експоната, които са от изключително културно, историческо и научно значение за Великобритания. Мидълтън разгледа изложбата в компанията на директора на музея.

Новият имидж на съпругата на Уилям накара всички да обърнат поглед към нея и да се замислят как Кейт досущ наподобява по държание и облекло на покойната Лейди Даяна.

Сватбата на Кейт и Уилям

Почти идентична зелена рокля, закопчана догоре и пристегната с колан в талията, Даяна носела по време на турне през 1983 г. Дори стойката на тялото й прилича на тази на Даяна.

Модните експерти се втурнаха да изказват истински адмирации към облеклото на херцогинята, като не пропуснаха да отчетат, че тоалетът и е повлиян от стила на късните 70-те и ранните 80-те години на миналия век.

Прическата й пък наподобява на тази на американската актриса Фара Фосет, станала популярна в Америка в началото на 70-те години.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари