Дичо и Златка в риалити с роми

Дичо

Дичо и плеймейтката Златка ще усетят тръпката да са част от риалити с участието на роми. Бившият вокалист на D2, който съчетава музикалната кариера с ресторантьорство през лятото, ще е рамо до рамо до Златка в новото издание на шоуто „Шатра”.

След като спечели симпатиите на зрителите с участието си във ВИП брадър, където се показа в една доста по-положителна от очакваното светлина, Златка смята да предизвика нови овации с участието си в ромското риалити.

Черната Златка

Преди Златка и Дичо в риалитито с ромско участие блеснаха вокалистът на Те – Любо, Андрей Слабаков и Джуджи. Според първоначалните очаквания Златка ще успее да се изяви в риалитито по-атрактивно от Дичо, който е с доста по-скромно сценично поведение от нея.

Хубавата плеймейтка изобщо не се притеснявала за това, че някой може да й се подиграва за участието в ромското риалити. Според нейни близки за Златка това било голямо предизвикателство и тя с удоволствие се съгласила да участва в шоуто.

Най-вероятно тя ще успее да размекне сърцата не само на мъжете в шоуто, но също така и на жените. Златка успя да докаже, че характерът й е такъв, че успява да се хареса на всички с искреността си.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари