Гери Дончева стана писателка

Гери Дончева

Моделът Гери Дончева, която успешно се изявява и като бизнесдама, стана и писателка. Тъмнокосата красавица редовно дефилира по ревюта и заснема фотосесии в чужбина, тя е и сред най-често търсените за водещи на светски събития.

Освен на модата Гери се отдава и на хотелиерството - тя върти хотел на Слънчев бряг, където по цяло лято активно участва в настаняването на гостите и организирането на светски партита край басейна.

Светла Иванова

Явно красавицата има доста свободно време, тъй като го е използвала, за да напише няколко книжки за деца. Съдържанието им все още е тайна, а илюстрациите са поверени на български художник, който живее в чужбина.

След като певицата Светла Иванова, която преди да се омъжи беше манекенка, стана писателка, и други нейни колежки се опитват да променят амплоато си.

Манекенката Наталия Гуркова, която живее в чужбина, се прояви като актриса в български филм, където изигра ролята на символа на любовта.

Може би една от най-успешните кариери направи манекенката Диляна Попова, която е една от най-търсените актриси от българските режисьори.

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари