Люси става фиданка в риалити

Люси Иларионов

Режисьорът Люси Иларионов, който е най-атрактивният участник в шоуто Денсинг Старс, най-после има стимул да се отърве от огромното количество излишни килограми.

Люси, когото бившите му фенки помнят като пъргав сладур от момчешка група, след това се превърна в певец, а по-късно и в режисьор на фолк песни.

И днес той работи успешно като режисьор по клиповете на звезди от висока класа, но наднормените му килограми му спечелиха куп подигравки в бранша. На сцената на Денсинг Старс Люси доказа, че е роден да танцува и се класира в челната тройка.

Въпреки килограмите Люси се носеше по сцената като перо, както правилно отбеляза атрактивният съдия Алфредо Торес. Режисьорът призна, че го е било срам да се гледа в огромното огледало на репетиционната и е твърдо решен да свали доста от излишните си кила.

Той довери, че в началото на шоуто е тежал 170 килограма, а след доста репетиции вече е достигнал 155 кила. Но Илияна Раева го подкани да свали още и му припомни как всички момичета от залата за художествена гимнастика са били влюбени в него. Люси прие предизвикателството и пое ангажимента да свали още 7 килограма за една седмица.

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти