И Емануела е риалити звезда

Емануела

След като доста от по-известните фолк певици се превърнаха за кратко и в риалити звезди, Емануела също реши да стане част от риалити формата и да разбие конкуренцията.

Емануела ще е една от звездите в риалити шоуто "Къртицата", където звезди и обикновени хора ще съжителстват под един покрив в продължение на цели три месеца.

Колежката на Емануела Джина Стоева още преди години нашумя като една от най-издържливите участнички в шоуто Сървайвър, а колегите й Райна и Константин, които навремето бяха двойка, участваха във ВИП брадър.

Певицата Емануела

Емануела е убедена във възможностите си и смята, че с лекота ще успее да поддържа висок рейтинг в сравнение с останалите участници.

Друга известна хубавица, която ще участва в риалити шоуто, е нежната половинка на футболиста Валери Божинов - Николета Лозанова.

За участието си в шоуто Емануела вече успя да се дегизира като Клеопатра. Певицата е известна с любовта си към пълната промяна - на един от концертите, в които участваше, тя излезе, намазана от глава до пети с черна боя.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари