Николета с любимия в риалити

Николета

Николета Лозанова-Божинова бе направо на седмото небе от щастие, след като изолираният й от семейството престой в риалити шоуто Къртицата бе прекъснат от нахлуването на съпруга й Валери Божинов.

Футболистът зарадва Николета, която не скри радостта си от шанса да може да го прегърне. Двамата се насладиха на страстни прегръдки и целувки, които компенсираха временната раздяла между двамата, предизвикана от участието на Николета в риалитито.

Според много клюкари в шоубизнеса, които твърдят, че са запознати с кухнята на шоуто, Николета би трябвало да бъде смятана за къртицата от зрителите. Дали това е така ще се разбере едва в края на шоуто, засега зрителите са на нокти.

Денис Родман

И докато за едни участници настъпи радост, други трябваше да си заминат. Баскетболистът Денис Родман, който направи лошо впечатление с поведението си на куп родни звезди в шоуто и извън него, напусна риалитито.

Това едва ли е натъжило някой от участниците, тъй като Денис успя да се заяжда с всички, включително и с Николета.

Част от жените, които участват в шоуто, не откъсва поглед от актьорите Деян Донков и Кирил Ефремов, които привличат вниманието с тренировките си за поддържане на мускулатурата.

Другите пък се отдават на любимите си занимания – разкрасяване и прически, за да запълнят времето между предизвикателствата.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари