Къци прощава обиди с философия

Къци

Шоуменът Къци Вапцаров, който бе редовно осмиван в шоуто ВИП брадър, се бори срещу хорската омраза и завист с помощта на философските си разсъждения.

По този начин Къци се опитвал да преодолее обидите, които много хора са му нанасяли. Нещо повече - той не само че им прощава, а дори се опитва да е приятел с хората, които неведнъж са го обиждали.

Според шоумена, направил навремето истински фурор с първата телевизионна игра за печелене на пари, само ако простиш на човека, който не е наскърбил, се показваш като по-извисен духовно от него. В противен случай се отдаваш на гнева и омразата и ставаш като всички останали.

Къци, който все още разсъждава дали да осинови момиченце, тъй като има само три момчета, не губи надежда да има своя собствена усмихната принцеса.

Въпреки напредването на възрастта, той води здравословен начин на живот и смята, че би могъл да стане баща. Съпругата му Меги все още не е дала окончателния си отговор по въпроса и затова не е ясно дали ще се стига до осиновяване.

Момчетата на Къци са се отдали изцяло на артистичното, което са наследили от своя татко. Две от децата му ще станат музиканти и вече са се посветили на обучение в това отношение, а третият му син най-вероятно ще се насочи към НАТФИЗ. Явно той ще е бодрата смяна на таткото в телевизионните проекти.

Рейтинг

2.8
Общо 4 гласували
5 0
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари