Десислава обзавежда къща в столицата през интернет

Десислава

Фолк звездата Десислава прекарва часове пред компютъра си, за да избере мебели за новата си къща в столицата. Синът ѝ Майки ще учи в престижно училище в София и затова блондинката организира гигантско преместване.

В идеите за обзавеждането на новото жилище ѝ помагат както синът ѝ, така и приятелят ѝ - ММА боецът Светлозар Савов, с когото вече са доста време заедно.

Деси Слава
Снимка: desislava.es

Певицата предпочита да избира обзавеждането си по Интернет, за да си спести обикалянето на магазините, за което няма свободно време. Десислава за втори път избира мебели за собствено жилище и е много развълнувана.

Майки сам ще може да избере мебелите и аксесоарите за своята стая, тъй като иска тя да е по-модерна. Той се вслушва в съветите на майка си, както и в думите на Светлозар, когото той приема много добре.

Двамата са големи приятели и прекарват доста от свободното си време заедно. Зарко, както наричат боеца в къщата на Десислава, дори участва във възпитанието на хлапето и е по-строг от певицата, когато става въпрос за дисциплина.

Десислава е убедена, че синът ѝ ще се чувства много добре в столицата и няма притеснения от това, че той е нов ученик и ще има проблеми с това.

Певицата иска да даде на сина си най-доброто, тъй като самата тя страда от факта, че родителите ѝ не са могли да ѝ дадат най-доброто образование, което е било възможно в детството ѝ.

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари