Майли Сайръс се дрогира с майка си

Майли Сайръс

21-годишната Майли Сайръс за пореден път успя да шокира целия свят, след като бе заснета от папараци да пуши трева в компанията на майка си Триш.

След като снимките бяха пуснати в интернет, голяма част от хората възроптаха освен срещу нахалството на скандалната Майли, която без притеснение пуши марихуана на обществени места, но и срещу майка ѝ, която се дрогира заедно с нея.

„Това вече е прекалено“, „Сега виждаме откъде Майли е наследила кофти държанието си“, „Не правете деца, след като не можете да ги гледате“ – бяха само част от коментарите под снимката в интернет.

Според разочарованите почитатели на изпълнителката картинката, на която майка и дъщеря взимат заедно наркотици, е грозна.

Майли никога не е криела, че употребява забранени вещества - дори запали цигара с марихуана на Европейските музикални награди, за да покаже, че не се притеснява от зависимостта си.

Но според много наблюдатели да пуши трева в компанията на майка си идва в повече и ще ѝ изиграе лоша шега, която може да засегне кариерата ѝ.

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари