Синът на Мишо Белчев помага на редник Булиев

Константин Белчев

Синът на Михаил и Кристина Белчеви – Константин ще пее на церемонията по връчване на наградите Татко на годината 2013 на 11 март в Мраморното фоайе на Концертен комплекс България.

По време на церемонията ще се събират средства за подпомагане на забравения от всички Цветан Булиев от Плевен, известен като редник Булиев. Преди 22 години редник Булиев бе напомпан с компресор в казармата и днес не се е възстановил от травмите.

Майката на редника, който е със 100 процента инвалидност, Виолета Булиева, ще присъства на церемонията „Татко на годината”. На церемонията, която се осъществява с медийното съдействие на Grad.bg, Gotvach.bg, Sanovnik.bg, Ezine.bg, ще бъдат връчени награди на татковци, които са направили нещо повече от това да бъдат просто родители.

Сред номинираните е баща, който гледа сам шестте си деца, и мъж, който е посветил живота си изцяло на чуждите деца. Номинации ще се приемат до 9 март на електронен адрес: tatkonagodinata@abv.bg

Събитието се организира от Асоциация на брюнетките в България, която преди няколко месеца организира церемонията „Майка на годината”. Сред изпълнителите, които ще подкрепят благотворителната кауза, е група „Мадейра” – португалецът Андре Пирес Коста и българският перкусионист Божидар Стоичков.

Наградите на носителите на титлата „Татко на годината 2013” ще бъдат връчени от носителки на титлата „Майка на годината 2013”.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари