Настъпи нова ера за ВИП Брадър

Тити Папазов

На невиждани обрати станаха свидетели зрителите на ВИП Брадър снощи. Тити Папазов напусна къщата на ВИП Брадър по своя инициатива, но на негово място влезе безпардонната майка на Албена Вулева - Людмила Захажаева.

Макар и без голяма награда всеобщият любимец излезе като победител от шоуто. Звездата с най-голямо сърце по правило проля крокодилски сълзи преди да напусне завинаги шоуто и дори разплака от умиление останалите съквартиранти. Тити заяви, че харесва всички участници във формата, но най-голяма слабост му е рапърът Wosh MC.

И точно преди всеобщата скръб да завладее и зрителите, на сцената се появи един нов герой, на фона на който всички останали звезди в Къщата просто бледнеят.

Майката на скандалната Албена Вулева влезе в Образцов дом и с появата си беляза нова ера за шоуто. Шантавата рускиня не само, че ще е достоен заместник на Евгени Минчев, но дори ще го надмине по изказванията си за звездите.

Без съмнение появата на Захажаева беше голяма изненада за участниците във формата. Най-шокирана от новия си съквартирант обаче беше Албена Вулева. Бившата водеща сериозно се притесни от влизането на майка си, но се постара да запази самообладание.

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари