Благой Георгиев си татуира името на любимата

Благой Георгиев

Футболистът Благой Георгиев, известен със страстта си към татуировките, вече се сдоби със съвсем прясна такава. Този път тя не е във вид на кръст или мъдър надпис, а е името на любимата му Куини.

Благо, който заради татуировките си е известен с прякора Джизъса, има афинитет към религиозната тематика. Затова по тялото му почти няма място без татуировка на християнска тема.

Върху мускулите му са изрисувани различни символи, сред които и ангелски криле. На едното му рамо грее ликът на светец, а навсякъде по тялото му има цитати и молитви.

За да покаже колко е привързан към любимата си Куини-Алис, с която се утешава след окончателната раздяла с половинката си Христина, Благо е изписал името ѝ върху кожата си.

Неотдавна стана ясно, че Благо и 18-годишната красавица са се сгодили, но все още не е ясна датата на сватбата. Хубавицата вече обиколи екзотични кътчета в компанията на любимия си.

Бившата му си грижи за двете им деца и според клюката получава щедра издръжка, която покрива всички разходи по хлапетата. Благой все още чувства вина, защото беше изоставил Христина, когато беше бременна, тъй като се увлече по фолк певицата Лияна.

Най-вероятно след като станат законно семейство, Благо и Куини ще планират и деца, пророкуват близки на футболиста. Дългокраката му избраница привлича погледите навсякъде, където се появи, и футболистът няма намерение да я изпуска.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари