Селена Гомес срича името на гаджето си

Селена Гомес

Новият приятел на актрисата и певица Селена Гомес е известен немски музикант от руски произход, но брюнетката не може да изрече фамилията му правилно. Преди броени пъти младежът, който е популярен с името Диджей Zedd, публикува снимка на брюнетката, излегнала се сред бели чаршафи без никакъв грим.

Това сложи край на догадките кой е новият любим на красавицата. Селена доста дълго време беше нежна половинка на любимеца на тинейджърките Джъстин Бийбър.

Според повечето колежки на Селена обаче тази връзка е била изцяло рекламна. След няколко раздели и събирания звездната двойка окончателно си каза сбогом и селена се хвърли в прегръдките на немския диджей.

Истинското име на младежа е Антон Заславски, но Селена не може изобщо да го произнесе. За да покаже колко ѝ е трудно да нарича любимия си по име и фамилия, Селена публикува видеоклип, на който показва опитите си да произнесе правилно имената му.

Според феновете на певицата това е много сладко, но според почитателите на Джъстин Бийбър, повечето от които не харесват Селена, видеото изглежда повече от глупаво.

В Холивуд обаче става все по-популярна клюката, че Селена се опитва да се научи да произнася правилно фамилията на музиканта, защото смята скоро да смени Гомес със Заславски.

Двойката изглежда толкова щастлива на папарашките снимки от всекидневните си разходки, че рано или късно ще мине под венчило, пророкуват холивудски клюкари.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари