Яна Маринова изпълни смъртоносен номер

Яна Маринова

Актрисата и каскадьор Яна Маринова разтуптя сърцата на всички в риалити шоуто И аз го мога, като полетя на 6 метра от земята без обезопасителни въжета и с пълно съзнание за риска да се разбие на сцената.

Въпреки че известен цирков артист я чакаше долу по време на изпълнението ѝ върху обръч, висящ върху въже, шансът от ужасния ѝ полет надолу към сцената вдигна адреналина на всички.

Яна Маринова е известна с това, че не изпитва особен страх да прави и най-предизвикателните каскади както в наши, така и в чужди кинопродукции. Тя е може би една от най-известните жени каскадьорки в цял свят, а освен това се изявява добре и като актриса и водеща на различни предавания.

Красавицата, която е имала много трудно детство, от малка владее уличния бой, което ѝ е помогнало много в усвояването на раздаването на юмруци и ритници пред камера.

Яна Маринова изпълни смъртоносен номер

Яна Маринова се е снимала с един куп холивудски звезди, като един от последните ѝ сценични партньори е бил Колин Фарел. Актьорът останал възхитен от гъвкавото тяло на българската актриса, която от скромност се представила само като каскадьорка, която дублира главната героиня в новия му филм The way back.

Яна, която има син тийнейджър, не го намесва в професионалните си ангажименти и го държи настрани от професията си. Но цялото си свободно време посвещава на контакта си с подрастващото момче - двамата яздят заедно или се разхождат с часове сред природата.

Според актрисата разходките навън са важни не само за здравето на човек, но са и най-добрият начин да контактуваш с най-близките си хора. Затова тя редовно се катери по планините в компанията на сина си или на верни приятелки, а огромното ѝ куче ги придружава.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари