Рапърът Енчев чака трети син

Румънеца и Енчев

Рапърът Енчев, който е сценична половинка на колегата си Румънеца, очаква в скоро време да се появи на бял свят третото му дете. То отново ще е момче, с което ще го зарадва съпругата му Цвети.

Изпълнителят вече има двама синове - Георги и Александър. Единият е кръстен на него, тъй като рапърът също се казва Георги. Той пък носи името на своя дядо. Синовете на Енчев с нетърпение очакват появата на бебето, и дори се надяват те да измислят името му.

Съпругата му е много щастлива от факта, че за пореден път ще роди момче. Тя признава, че отдавна очаквали с Енчев момента, в който ще се появи третото им бебе.

Двамата с рапъра винаги са искали да имат три деца, като от самото начало на връзката си се надявали и тримата им наследници да са от мъжки пол. За разлика от Енчев на Румънеца му предстои тепърва да изпита насладата от бащинството, но все още не е ясно коя красавица ще го дари с наследник, говори се в музикалните среди.

За известно време Румънеца бе запленен от миската Райна Надлжиева, която нашумя като рекламно лице на вафли, но връзката им приключи доста бързо и оттогава те са просто добри приятели.

Сега не е ясно в кого е влюбен рапърът, който обича да шокира с облеклото си на официални събития, където се появява с костюм и маратонки, придружени с бейзболна шапка.

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари