Емилия не прощава на Анелия

Емилия

Фолк певицата Емилия не иска да прости на колежката си и бивша съпруга на любимия й - Анелия. Двете имат деца от един и същи бизнесмен - Коко Динев, който според клюката е имал взаимоотношения и с други известни имена от поп фолка.

Емилия се чувствала наранена от отношението на бившата жена на Коко и затова и до днес не може да се примири със старите спомени и не иска да е в едно помещение с нея. Когато децата на двете певици се събират за празниците на баща си, с тях е само Емилия.

Въпреки че е минало много време от раздялата на Анелия с бизнесмена, според злите езици тя все още му е тръпка. Емилия пък довери, че силната й половинка е изкарала известно време с една от най-известните звезди на фолк небосклона - Преслава.

Емилия обаче не изпаднала в пристъпи на ревност, а решила да се прояви като разумна жена и простила на половинката си. Според клюката блондинката просто е убедена, че колкото и да се впуска в авантюри, бизнесменът винаги ще се завръща при нея, тъй като връзката им е стабилна.

Анелия

Според певицата нежните половинки на успелите мъже трябва да се примиряват с тяхната непостоянност в любовта, тъй като те просто искат да опитат от всичко. Рядкост е успял мъж да проявява интерес само към една красива жена, но важното било, че има сериозна връзка, на която държи най-много.

Преди много години имаше музикален проект, в който трябваше да участват Анелия и Емилия. Според всички това щеше да е възможност и за двете да заровят томахавките и да продължат напред като мъдри дами, които са преодолели препятствията в общуването.

Дуетът на двете певици така и не се осъществи, тъй като се оказа, че нито една от двете не може да се примири с това какво ще кажат хората при един подобен музикален проект. Анелия, която според клюката има много високи изисквания към мъжете, крие в мистерия личния си живот, но преди време имаше гореща авантюра с по-млад от нея богаташ. Емилия дори не мисли някога да се раздели с бащата на детето си, тъй като се чувства сигурна и щастлива с него.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари