Юлияна Дончева и Ники Кънчев помагат на момченце да оздравее

Юлиана Дончева

Юлияна Дончева и Ники Кънчев се включиха в звездния благотворителен турнир по табла Plomari, който обедини имена от спорта и шоубизнеса в името на болно момченце. Турнирът, който се проведе с медийното съдействие на Ezine.bg, Grad.bg. Gotvach.bg и Sanovnik.bg, едва не завърши с победа за мистър Стани богат.

Ники успя да победи Юлияна и стигна до големия финал, но се размина с победата заради предприемач в сферата на храните. Златка Димитрова, Астор, бившият шеф на БФС Вальо Михов, Кирил Вълчев-скалата, олимпийката Мерлин Арно, певците Искрен Пецков и Петко Петков показаха уменията си на табла в столичния ресторант "Петлето".

Спортната легенда Александър Томов, водещият на „Минута е много” Петър Вучков, дипломатът и писател Богомил Герасимов, актьорът Славчо Пеев, Иво Казасов от група „Акага”, бизнесмени и светски красавици подкрепиха благородната инициатива.

Ники беше на косъм от победата, но на финала на турнира, който бе воден от Димитър Туджаров-Шкумбата, предприемачът Павел Славков грабна купата на победител, както и възможността да участва в големия финален турнир по табла в края на лятото.

Звездите-участници в събитието, се увлякоха толкова силно от играта на табла, че дори след края на турнира останаха да мятат зарове. Ники призова всички, които искат да помогнат на момченцето, да го направят по-бързо, за да му дадат шанс да оцелее.

Ники Кънчев и Астор

Инициативата за спасението на Васко Вълчанов от Пловдив се проведе под егидата на Леопард Трейдинг, организатор за шеста поредна година на националния турнир по табла Plomari.

Васко е на 10 години и мечтае най-после да излезе извън болницата, където е от много време. Той иска да оздравее, за да играе и да тича с братчето си близнак Ванко. Но засега Васко все още се намира в болницата и шансът му да оздравее е да му се направи животоспасяваща трансплантация на бял дроб.

Всеки, който иска да помогне на Васко да оздравее, може да го направи чрез дарение по банков път:

Дарителска сметка в Пощенска банка (Юробанк България АД)

BG95BPBI79244072711001 в лева

BG77BPBI79244472711001 в евро

Титуляр: Васил Иванов Вълчанов

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари