Яка еротика в новия хит на Крум

Крум

Горещи еротични сцени спряха дъха на почитателите на певеца Крум, който умело лавира между поп музиката и фолка. Клипът към парчето му Скорпион, което се очерта като една от хитовите песни на лятото, разгорещи страстите с разголени момичета.

Мацки наобикалят певеца, като предоставят прелестите си ту в къси панталонки, ту само по жартиери, а самият Крум пъчи гордо мускули и показва коремни плочки. Русата коса на певеца според някои негови колеги го оприличава малко на колегата му Миро, с когото преди време направи прочувствен дует.

Във видеоклипа на новата си песен Крум може малко да се е повлиял от един от клиповете на Миро, в който имаше доста еротика, смятат някои техни колеги. В новото видео на Крум тъмнокоса красавица по жартиери облизва огледалото с настървението, с което го прави световноизвестната звезда Майли Сайръс.

Емануела

Екранната партньорка на Крум сладострастно се усмихва, докато слага ръката му на гърлото си, а повечето сцени с нея са заснети в легло, декорирано със златни орнаменти. В останалата част от видеото певецът се катери върху гигантски багери и скача величествено от тях.

Крум е много щастлив от успеха на песента си и най-вече от факта, че тя е успяла да го сдобри с колежката му Емануела, с която имат популярни дуети. Двамата не си говореха известно време, но сега томахавките са заровени. В песента Емануела участва с гласа си, но не присъства в клипа. Според клюката това се дължало на уреждането на отношенията ѝ със старата ѝ музикална компания.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари