Чарли Шийн със спомени за милиони

Чарли Шийн

Явно актьорът Чарли Шийн има спомени за милиони. За да напише автобиографията си, той е поискал баснословната сума от 10 милиона долара.

Оказва се, че не една издателска къща е готова да плати сумата, за да се сдобие с правата над спомените на Чарли. Според запознати с живота му обаче той няма толкова интересни и ексклузивни истории, с които да запали интереса на читателите, тъй като през годините всичко интересно около него излизаше в жълтата преса.

Чарли Шийн обаче има нужда от солидни доходи, тъй като след като обяви, че е ХИВ позитивен, повечето му бивши приятелки са се зарекли, че ще го съдят за солидно обезщетение. Те го обвиняват за това, че не им е казал, че е болен, преди да преспи с тях.

Първият иск вече е в съда. Той е отправен от бившата годеница на актьора порнозвездата Скотин Рос. Тя твърди, че е разбрала за заболяването му едва когато го хванала да си пие лекарства. Освен това Рос твърди, че той често ѝ е посягал и дори я накарал да направи аборт, тъй като не искал бебе, заразено със СПИН.

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари