Светлана Василева избяга от Сърбия

Светлана Василева избяга от Сърбия

Плеймейтката Светлана Василева претърпя поредния си провал. След шумно рекламираното ѝ участие в сръбското предаване Парови тя се завърна безславно в родината.

Бляскава слава, солиден хонорар и всички останали обещания останаха мираж за русокосото изкушение. Едва седмица след старта на Парови, Василева избяга.

По договор нашенската плеймейтка трябваше да остане в шоуто два месеца. Тя обаче изтърпяла едва пет дни без личната си чантичка и обявила капитулация.

Оправданието на Василева са проблеми със стомаха. Правилата на продуцентите обаче са стриктни, пише Блиц. Личните лекарства са забранени на територията на предаването, за да не бъде допуснато внасянето на упойващи и други забранени вещества.

Причина за болките в стомаха станали капризите на Василева. Тя отказала да яде храната в шоуто и няколко дни седяла гладна. Според някои обаче тя е инсценирала всичко, защото не се чувствала комфортно в новата среда. След като избягала като претенциозна глезла, плеймейтката веднага се върнала в България, посетила лекар и днес вече е добре.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари