Саня Армутлиева праща Бергендорф в комуна

Жана Бергендорф

Саня Армутлиева е на път да съсипе живота на Жана Бергендорф. Продуцентката няма да прости на червенокосата певица за това, че посрами музикалната ѝ компания.

Вирджиния рекърдс, компанията на Армутлиева, гради име от години. Само за едно денонощие обаче лицето на фирмата в момента, Жана Бергендорф, успя да съсипе всичко. Певицата бе задържана, след като предизвика лека катастрофа във вторник вечер в столицата и бе уличена в използването на забранени вещества.

Ситуацията наложи спешни мерки. Саня била бясна и след като Жана дошла в офиса да дава обяснение, двете се затворили в офиса на шефката. Виковете на Армутлиева ехтели цял час. В крайна сметка, тя поставила на Бергендорф условие – ако иска да продължат да работят заедно, момичето отива в комуна, пише Клюкибг.

На Жана не ѝ останало друго и се съгласила. Това обаче не е последният удар, който ще понесе за безхаберното си отношение. Говори се, че в момента, в който постъпи в лечебното заведение, Саня все пак ще прекрати договора ѝ.

Решението ѝ някои определят като доста крайно и взето в момент на афект. Ако тя все пак изпълни заканата си, това може да се окаже фатално и да повлече Жана още по-надолу.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари