Венета Райкова с Тишо на остров за 42-рия си рожден ден

Венета Райкова с Тишо на остров за 42-рия си рожден ден

Водещата Венета Райкова за пореден път успя да опровергае слуховете за развода си. Напук на всичко и всички, тя замина на екзотична екскурзия със съпруга си Тихомир, където отбеляза 42-рия си рожден ден.

Бившата водеща на хитовото предаване Горещо пусна снимка от джунглата, на която е лежерно полегнала на хамак. Оказва се, че тя е на острова със съпруга си Тишо. Водещата предвидливо не е посочила кое е райското кътче, пише Хотарена.

С това журналистката за пореден път затвори устата на всички злобари, които твърдяха, че семейството ѝ е пред разпад. Най-тиражираните версии в последните месеци относно отношенията между съпрузите бяха три.

Първата твърдеше, че Райкова е подала молба за развод, заради безкрайните изневери на съпруга си. Според друга версия собственикът на индийски ресторант е фалирал и чака подаяние от звездната си половинка, за да го храни.

Третата версия свърза името на Тишо с подземни босове, комар и безкрайни гуляи. Оказва се, че това няма нищо общо с истината и Венета и Тишо са все така влюбени и щастливи.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари