Риалити предавания се бият за Ася Капчикова

Риалити предавания се бият за Ася Капчикова

Ася Капчикова бележи успех след успех. След като спечели конкурса Мис Плеймейт, днес тя е получила предложение за участие както във Вип Брадър по Нова, така във Фермата по БТВ.

Гаджето на Криско дълго премисляла плюсовете и минусите относно двете възможности. В крайна сметка тя решила да приеме предложението на БТВ. За разлика от Къщата, престоят ѝ във Фермата няма как да навреди на имиджа ѝ, пише в. Всеки ден.

Решението ѝ е изненадващо за всички. От една страна повечето ѝ медийни участия до момента бяха именно в Нова телевизия. От друга всички се чудели как префърцунена моделка ще тича след козите на село.

Въпреки това Ася неведнъж показа, че е много по-различна от обичайните празноглави плеймейтки. А във Фермата може да затвърди имиджа си като работливо и добро момиче.

Във Вип Брадър от друга страна може да си изпусне нервите, което да породи клюки по неин адрес, коментирала самата тя. Ходът е наистина добре премислен, защото освен всичко друго, контактът с Иван и Андрей ще ѝ отвори още една врата.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари