Продадоха Ким Кардашиян на търг! Вижте колко струва

Ким Кардашиян

Скандалите около Ким Кардашиян не стихват. Въпреки че вече е омъжена жена, неприличните предложения към нея продължават да валят. Арабски принц обяви, че е готов да плати 10 милиона за една нощ с риалити звездата.

Саудитският богаташ изобщо не е единственият, който е готов да брои баснословна сума, за да е в компанията на красавицата. Преди три години съпругата на Кание Уест прибра 1 милион долара само за да придружи ексцентричен милиардер на виенския бал на дебютантките. Това бе последното своеволие, което си позволи, преди да встъпи в брак с рапъра.

Дори вече омъжени обаче, Уест не може да спре непрестанните предложения от мераклии, готови на всичко за нощ с жена му. Последното предложение дошло от принца на Саудитска Арабия, Мохамед бин Салман.

Той предложил баснословната сума от 10 милиона долара на Кание, за да позволи на жена си да прекара една нощ с него. Сламан споделил, че е направил офертата от съжаление към Уест, който наскоро се ожали, че е загубил 53 милиона и помоли всеки, който желае, да влее малко пари в сметките му.

За момента достоверността за предложената сума е поставена под съмнение. Ким и Кание също не са отговорили на офертата, поне не публично.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари