Митьо Очите имал тайна афера с фолкпевица! Вижте коя плаче до леглото му

Митьо Очите имал тайна афера с фолкпевица! Вижте коя плаче до леглото му

Часове след разстрела на Митьо Очите в Слънчев бряг, в Бургас по спешност пристигнала фолкпевицата Ивана. Оказва се, че бизнесменът е бил неин любовник, а днес тя не спира да се моли за живота и бързото му възстановяване.

Примата на лекия жанр е отменила всичките си участия. Тя пристигнала в болницата часове след като босът получи пет куршума. Ивана не била допусната до него заради критичното му състояние.

След операциите Ивана с подути от плач очи говорила с лекарите, които оперирали гангстера. Те обаче не ѝ вдъхнали особени надежди. Тъй като нямала с какво да помогне, на Ивана ѝ останало само да се моли и да пали свещи за здравето на любимия си, пише ХотАрена.

Аферата между Ивана и Митьо датира от 1998-ма година. Двамата прекарват две страстни години заедно, през които певицата прави аборт от него.

Отношенията им остават тайни, защото по това време и двамата са женени. Именно заради аферата си с несебърското страшилище Ивана разтрогва брака си. Скоро след това обаче подписва договор с Пайнер. Певицата избира кариерата, а с Митьо остават приятели.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари