Коцето с палат за милиони

Константин

Фолкпевецът Константин строи палат за милиони. Изпълнителят е решен да се сдобие с луксозно и най-вече с безопасно жилище в скъпите квартали в покрайнините на столицата.

Константин се превърна е една от популярните личности, чиито дом най-често бе обиран. Той е наясно, че в апартамента му, намиращ се в близост до паметника Васил Левски, не е безопасно. След няколко обира Коцето, жена му Надя и двете им деца се преместиха в къща в Банкя, но и там не се оказаха предпазени от апашите. Последният път крадците влезли, докато жената и децата на певеца били в съседната стая.

Апартаментът и къщата са наследство на Коцето от баба му, стара реститутка. Освен тях тя му е завещала и огромен имот в тузарски квартал. Именно там певецът ще вложи милионите си, пише КлюкиБг.

Палатът ще струва поне един милион. Засега не се знае колко етажа ще е къщата, тъй като Константин иска два, а Надя – три, за да може след време всяко дете да има по един етаж.

Едно обаче е сигурно – Коцето ще работи наравно с работниците, за да осигури на семейството си лукс и сигурност. Стартът на строителните работи вече е даден.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари