Всички зарязаха Жени Калканджиева! Вижте причината

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева остана без подкрепата на най-близките си хора. Причината е прошката, която даде за хиляден път на Тачо.

Шестата по красота в света е развила зависимост към неверния си мъж. Тя прости изневерите му и за хиляден път до прибра обратно. Тя сама призна за това, като публикува тяхна снимка, на която позират сгушени и усмихнати.

Близките на Жени са категорични, че този път тя премина всички граници на мазохизма и глупостта. Моделката използва нелепи оправдания, за да оправдае действията си. В последното такова излияние тя бе категорична, че с Тачо не са засичани заедно, защото имат различни интереси и излизат поотделно, а не защото са пред развод, пише КлюкиБг.

Поведението на Жени е доста неадекватно и със сигурност не е резултат от нестихваща любов. Приближени до нея споделят, че на нея не ѝ пука от изневерите и действията на Тачо и го прибира заради някаква мазохистична зависимост, която е развила към него. Затова всички са вдигнали ръце, тъй като отлично знаят, че единственият човек, който е в състояние да я излекува, е самата тя.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари