Диана Любенова с ултиматум към мъжа си

Диана Любенова с ултиматум към мъжа си

Актрисата Диана Любенова е на ръба. Тя предприе последен отчаян ход, за да накара половинката си да пренесе връзката им на следващ етап.

Телевизионната водеща и актриса от десет години има връзка с продуцента Лес Уелдън. Двойката дори има дъщеричка на пет годинки. В същото време обаче Любенова и той нямат брак.

44-годиншана Диана не се е отказала да се види като булка. Тя е напомнила на Лес, че ѝ бе обещал да се оженят след раждането на детето им, а оттогава мина много време. Актрисата е категорична, че ако продуцентът не направи тази крачка, ще остане сам, пише КлюкиБг.

Уелдън винаги представя Диана за своя жена. Именно това поражда недоумение у нея – защо не ѝ предлага? За да му намекне, тя постна свои снимки с булчинска рокля. Всички мислеха, че са част от сватбена фотосесия и поздравите не закъсняха.

След това обаче стана ясно, че това е роклята, с която Диана ще се появи в следващия филм, в който ще се снима. Тя обаче искала да покаже да Лес колко би ѝ отивало да е булка. Дали Уелдън е разбрал намека обаче, предстои да видим.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари