Памела Андерсън застана срещу порното

Памела Андресън

Холивудската актриса Памела Андресън се обяви срещу порното. Тя направи това в статия в съавторство с равина Ботеах Шмуел.

Статията бе публикувана във вестник The Wall Street Journal. В нея Андерсън и Шмуел остро критикуват увлечението на съвременното общество по порното и го сравняват с наркомания.

Вредата от визуалната индустрия е обяснена надълго и нашироко от нестандартната двойка писатели. Памела призовава хората да осъзнаят, че филмите за възрастни са адресирани до безотговорни неудачници, които не мислят за своето психическо и физическо здраве.

Повод за острата реакция е разигралия се скандал с Хума Абедин, помощничка на Хилари Клинтън. Тя бе въвлечена в сексскандал, след като стана ясно, че мъжът ѝ, който е политик, е поддържал виртуален контакт с друга жена.

На едно от еротичните му селфита присъства и синът на Хума, която веднага подаде документи за развод. Най-интересното в случая е, че страна в спора заема Памела, която също бе замесена в скандална история през 1995 година. Тогава в медиите изтече нейни порно клип с Томи Лий.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари