Мъжаги мериха мускули заради Мегз

Мъжаги мериха мускули заради Мегз

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, предизвика меле. Крехката дизайнерка неволно попадна в центъра на скандал, прераснал в бой за ръката ѝ.

Грозни, кървави сцени за малко да вкарат Меги в криминалните хроники. Преди дни дизайнерката празнуваше заедно със своите ангели навлизането на марката ѝ в съседна Гърция. Момичетата се забавлявали в дискотека в Студентски град, когато се разиграла грозна случка.

Обожател на Мегз не спрял да я поздравява с чалги от съседната маса. Вбесена, тя отишла да помоли диджея да уважи желанието ѝ за гръцка вечер и да спре да я поздравява. На връщане към масата непознатият я пресрещнал и я помолил да се запознаят.

В този момент охранителите на дизайнерката, за които тя упорито отричаше, се появили от няколко страни и скочили срещу момчето, явно преувеличавайки случващото се. В този момент неговата лична охрана, както и тази на дискотеката, също скочила и се заформило меле, пише КлюкиБг.

Мегз била измъкната на косъм от юмруците. Собственикът на дискотеката направил всички възможно да потули случката, но днес това е основна тема в столицата.

Приятелят на Миглена бил бесен заради случката, защото от месеци настоявал той лично да ѝ избере охрана. Тя обаче била категорична, че ако той ще ѝ избира телохранители, то тя ще избере кой да пази него.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари