Захари Бахаров преспал с голямата любов на Явор

Явор Бахаров

Захари Бахаров е виновен за характера на Явор. Големият брат наранил жестоко малкия Явор. Отношенията им никога няма да са същите.

Къдрокосият Явор демонстрира безпардонно отношение към жените в Къщата на ВИП Брадър. Оказва се, че за това си има причина и то основателна. Зад маската на пълен непукист се крие ужасяваща травма от юношеските години.

Причина за обърканото отношение на малкия Бахаров се крие в непростима постъпка на брат му Захари. Големият батко прелъстил първата ученическа любов на Явор. Това станало през 2003-та, месец преди бала му. Тогава младежът излизал със съученичката си Яна, която му обещала да му се отдаде в нощта на завършването им, пише СлаваБг.

Малко преди бала се случило нещо ужасяващо. Явор организирал купон със съученици в дома на родителите си, които отсъствали. На него бил и брат му Захари, който се изгубил от поглед заедно с подпийналата Яна.

Явор започнал да ги търси и в крайна сметка ги хванал на калъп в съседна стая. Той избягал от дома си и цяла нощ се скитал по софийските улици. Оттогава не е същият.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари