Майли Сайръс: Отменям сватбата! Не искам да съм домакиня

Майли Сайръс: Отменям сватбата! Не искам да съм домакиня

Майли Сайръс не иска сватба. Певицата трябваше да се омъжи за приятеля си Лиъм Хемсуърт до края на годината, но промени мнението си.

Медийните спекулации относно мястото, датата, роклята и гостите на събитието не стихват от месеци. Изглежда обаче са на път да заглъхнат завинаги. Връзката между звездите се оказа много по-крехка от очакваното.

Майли се чувства приклещена в отношенията си с актьора. Тя не усеща нужната сигурност, за да премине на следващото ниво. Решението ѝ да отмени сватбата е на път да съсипе Лиъм, чието единствено желание било да види любимата си в бяла рокля.

Скандалната певица отстъпила крачка назад, след като чула плановете на Хемсуърт. Той бил традиционалист, който смятал, че една омъжена жена не може да обикаля партитата и да не се прибира по цели нощи. Неговата съпруга трябвало да е примерна домакиня – нещо, което Майли никога не си е и помисляла да бъде.

Актьорът не искал да повярва какво му причинява певицата, но тя от своя страна също има своите стабилни доводи. Майли е категорична, че няма да позволи на никого, дори на Лиъм, да я дърпа назад и да я кара насила да прикрива истинската си същност.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари