Светът е в шок! Разкриха кой е причинил смъртта на Елвис Пресли

Светът е в шок! Разкриха кой е причинил смъртта на Елвис Пресли

Кралят на рокендрола - Елвис Пресли, се ражда през 1935 година, в град Тупело, щата Мисисипи. Майка му се сдобива с близнаци, но часове след раждането едното бебе умира.

Гладис Пресли, майката на Елвис, се превръща в добра, но изключително властна майка. Тя трепери над сина си и прави всичко, за да го предпази. Елвис непрекъснато слуша как ще завладее света и ще постигне невиждан успех. Според Гладис в Елвис са се вселили силите на починалия му брат-близнак.

Майчината любов се оказва разрушителна. Тя посява у Елвис семената на саморазрушението и щедростта, граничещи с маниакална обсебеност. Кралят на рокендрола е известен с това, че е правил суперскъпи подаръци на напълно непознати.

След като баща му влиза в затвора за фалшифициране на чекове, майка и син се сближават дори още повече. След като става известен обаче, Гладис се притеснява да не засрамва сина си с едрата си фигура. За да отслабне, тя започва да приема амфетамини.

В началото Кралят е потресен от увлечението ѝ, тъй като изобщо не се срамува от нея. Виждайки каква сила ѝ дават опиатите, той също опитва. И се пристрастява. След като за пръв път посяга към дрогата в армията, той бързо започва да приема по няколко вида успокоителни и всевъзможни опиати. Много скоро идват здравословните проблеми и Елвис започва да пълнее, пише kliuki.bg.

Елвис е намерен мъртъв в спалнята си в Грейсленд на 42–годишна възраст. Аутопсията му показва наличието на десетина вида медикаменти в кръвта му. Силната майчина любов в крайна сметка води до смърт.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари