Ужас! Синът на Жана Бергендорф не я признава за майка

Ужас! Синът на Жана Бергендорф не я признава за майка

Жана Бергендорф определено не е имала леко детство. Вместо да поправи грешките на родителите си обаче, тя ги надгражда.

Истината за отношенията между Леон и майка му Жана е далеч от представената от нея в Къщата на ВИП Брадър. Певицата изплака, че иска да се върне при отрочето си, но тези, които я познават, се усъмниха в думите ѝ. Истината бе премълчана, защото би се сторила неприемлива за мнозина.

Синът на Жана винаги е бил отглеждан от някого другиго. Роден в Дания, Леон живее там до 4-годишна възраст. Момчето живее с баща си, защото малко след появата му на бял свят, родителите му се развеждат. Първите думи Леон изрича пред Стефан Бергендорф и баба си на английски и датски. Доскоро дори Жана не му говорела на български, пише kliuki.bg.

Стефан също не вижда често отрочето си, поради постоянните си пътувания. Той позволява на Жана да прибере Леон в България. Това обаче съвпада с началото на певческата ѝ кариера.

Тъй като певицата от години не си говори с майка си Анета и не може да разчита на помощ от нея, поверява Леон на най-добрата си приятелка Симона. Малкият вижда в нейно лице майката, която никога не е имал.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари