Ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Ася Капчикова е била ухапана от змия

Ася Капчикова е била ухапана от змия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Ася във Фермата

Плеймейтката Ася Капчикова може да изглежда като поредната превзета миска, но всъщност е съвсем обикновено момиче от народа, преживяло много за крехките си 24 години. Като малка, тя често ходела на село при баба и дядо и се трудела неуморно с тях. При едно от гостуванията си обаче почти се сблъскала със смъртта.

Ходили сме на сено с братовчедите ми. Там ме ухапа змия и за малко да загубя живота си. Имала съм много перипетии, споделя красавицата в интервю за lifestyle.bg.

Капчикова хвърли малко повече светлина и върху отношенията си с рапъра Криско, с когото се разделиха в разгара на лятото. Тя сподели, че двамата са в приятелски отношения и дори след излизането ѝ от риалити формата Фермата той я е потърсил, за да я поздрави за чудесното представяне.

Ася разкри и какви са и бъдещите професионални планове. Тя е категорична, че спира да се занимава с танци. Готви няколко интересни проекта и възнамерява да пусне свое марка бельо. За останалите си планове обаче все още не желае да говори публични.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати