Рени шокира всички с изненадващото си решение

1 от 3 Снимки
Рени

Фолкаджийката Рени има нова драма в живота си. Въпреки че до последно тя отричаше за кавга между нея и родата на бившия ѝ съпруг Борис Пилософ, се оказва, че отношенията им никак не са цветущи. Нещо повече – напоследък брадърката била толкова огорчена от бившите си свекър и свекърва, че отправила закана повече да не видят внуците си.

Преди да постъпи във ВИП Брадър 2016 певицата разправяше, че таи само най-добри чувства към проф. Пилософ и дори разправяше колко уважаван бил не само у нас, но и в чужбина. Изведнъж обаче изпълнителката на Плакала съм смени мнението си.

Ще забраня на бабата и дядото на децата ми да се виждат с тях, заявила Рени пред Ирина Тенчева, още докато била в Къщата, пише ХотаренаНет.

Пиарката опитала да я разубеди, но чалгаджийката веднага я посякла с думите, че бившите ѝ свекъри изобщо не се интересуват от децата и не са ѝ звънели вече втори месец. Според Рени също така семейството на Борис се интересува повече от наследника му от първия му брак, който не живее в България.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти