Мейзер продава имотите, ламти за пари

1 от 3 Снимки
Мейзер

Анита Мейзер разпродава имотите си. Варненската мис, обвинена в убийството на мъжа си Николай Димов, събира пари, за да излезе от затвора.

Средствата са нужни за независими експертизи, които да докажат невинността на силиконката. Най-голямото ѝ желание в момента е да излезе от затвора. Анита е зад решетките от лятото, пише Kliuki.bg.

По официални данни Мейзер притежава три апартамента в морската столица, разположени срещу резиденция Евксиновград. След броени дни те ще бъдат обявени за продан на цени, доста по-ниски от търговската им стойност.

Със събраните средства тя ще пати на независими експерти, които ще я освободят. Проблем с продажбата може да има само с апартамента, в който почина съпругът ѝ. За да се отърве от него обаче, силиконката е решена да го пусне на най-ниската възможна цена.

Освен от спомените, така тя ще се отърве и от уликите. Дори да успее да разпродаде всичко в родината, Анита пак ще има имотите си в Америка и след излизането от затвора ще има къде да започне живота си отново.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари