Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Анита Мейзер получи присъда от три години

Анита Мейзер получи присъда от три години

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Анита Мейзер

Анита Мейзер отива в затвора. Варненския окръжен съд даде на да 52-годишната миска три години затвор.

Анита Желева, по-известна като Мейзер, ще излежава присъдата си в затворническо общежитие от открит тип към женския затвор в Сливен. Тя бе задължена да плати и глоба в размер на 7 000 лева, както и 150 000 лева кръвнина на близките на починалия Николай Димов.

Още в самото начало на делото варненката се призна за виновна и по двете обвинения - убийство по непредпазливост и предлагане на подкуп на полицейски служител, за да не разкрива името ѝ пред медиите. Делото премина при съкратено следствие, което трябваше да доведе и до намаляване на присъдата ѝ с една трета. Въпреки молбата на близките на починалия делото да бъде отложено, тъй като майката на починалия е възпрепятствана да присъства, тя бе отхвърлена и бе даден ход, пише Monitor.

В рамките на процеса на бял свят излязоха любопитни факти. Пред органите на реда и над 50 души, близки на Николай Анита призна, че той понякога той е имал странни желания. Ден преди нелепата смърт мъжът си направил татуировка с лика на Исус Христос. Убеден, че силата на всевишния е с него, той поискал от Анита да го пристегне със свински опашки за ръцете, краката и шията.

Той трябвало да ги разкъса, а Анита да го снима. За да се съгласи, той ѝ обещал след това също да я върже и да правят секс – нещо, което често се случвало. Още докато настройвала камерата обаче, мъжът се задушил.

Роднините на Николай най-вероятно ще обжалват присъдата. Те са убедени, че Анита умишлено е убила Николай. Показанията на Мейзер обаче напълно се препокриват с направените експертизи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати