Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Слави Трифонов: Какво значи докторант?

Слави Трифонов: Какво значи докторант?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
трифонов

Шоуменът Слави Трифонов се изложи. Той показа липса на елементарни знания в своето шоу.

Големият гаф е изцяло по вина на Трифонов, който освен водещ, е и продуцент. По време на гостуването на успелите ни деца Виктория Христова и Александър Иванов, водещият зададе напълно неадекватен въпрос. Слави попита младежа, който е докторант в Oĸcфopд, какво всъщност означава това студентско наименование, Kliuki.bg.

Какво значи докторант? – без да се притеснява попита Дългия. Младежът разбира се му обясни, че това е степен след магистър. Интересното е как Трифонов не е запознат с това определение, като в екипа му има хора с тази степен. Като например Илия Илиев, който свири на кларинет. Благодарение на степента си, днес той работи и в университета в Благоевград, като преподавател.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#168957
Еее бре! Що да не пита Слави какво е докторант?!? А тука в блога тия дето се смеят на Слави също отговарят неграмотно!! Докторант не е степен след магистър!! Уважаеми мои! Докторант е човек, който учи за да получи научната степен доктор! А доктор е научна степен след магистър!! Научните степени са както следва: бакалавър, магистър, доктор. Навремето имаше степен кандидат на науки преди докторска, но я махнаха. А на тия дето учеха за степени над магистърска им викаха аспиранти. Днес им викат докторанти...
5
0