Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Истината! Ето защо се разделиха Атанас Колев и Мария Илиева

Истината! Ето защо се разделиха Атанас Колев и Мария Илиева

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
мария илиева

Истерията около тайната връзка на Мария Илиева и младокът Атанас Колев бе наистина голяма. Учудването, което настъпи след крахът на аферата им, бе дори още по-страшно.

Кака Мария се оказа отритната по доста тривиaлна причина. След като покрай нея той се сдоби със слава, младокът решил, че тя просто не го кефи. Колкото и да се опитва да изглежда млада, годинките при Мария си казват думата и си личат, като тръгне да се мери с наборките на Наско.

Още по време на връзката им бе видно, че дори кожата на лицето на Стоев е по-свежа и опъната от тази на Илиева. Двойно по-възрастна от него, с времето тя спряла да му бъде интересна. Именно заради това певецът я заряза. За да си върне загубеното, за няколко месеца той прекара през леглото си цяла върволица от безсрамно млади хубавици, пише Kliuki.bg.

Мария може и да е още млада, но не и по критериите на Атанас. За да преодолее болката, тя все по-често излиза и се снима без грим. В стремежа си да покаже, че все още си я бива обаче, предизвиква вълна от негодувание. Илиева определено тябва да се погрижи за посивелия тен и торбичките под очите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати