Венко не се грижи за бебето! Невена Цонева е в ужас

1 от 2 Снимки
невена и венко
Снимка: lichen-profil
невена и венко

Певицата Невена Цонева и барабанистът на Слави Трифонов, Венко отскоро са родители. Това обаче явно означава различни неща за двамата.

Невена е потресена от държанието на възлюбения си. Тя сама се справя с неволите на огромната отговорност. Венелин Венков е абдикирал от задълженията си на баща и не помага с никакви грижи за бебето.

Венко не е от най-отговорните бащи, поне в очите на Невена. Барабанистът сякаш не е осъзнал, че животът му вече не е същия и продължава да излиза наляво надясно с приятели. Невена никога не е имала против това, защото в миналото винаги го придружаваше. Днес обаче това е невъзможно, пише Кlіukі.bg.

Музикантът продължава да купонясва, въпреки че това е второ дете за него. Венко има пораснало дете от единствената си законна съпруга до момента. При развода им се говореше, че именно липсата на инициатива в домакинските задължения е довела до краха на брака им.

В същото време лисата на предложение за брак също било сред нещата, които вбесяват Цонева. Барабанистът обаче не иска повече да се занимава с подобни хамалогии. Поведението му е на път да отблъсне Невена.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари