Псориазисът порази лицето на Ким Кардашиян

1 от 4 Снимки
Ким Кардашиян

На риалити звездата Ким Кардашиян определено не ѝ върви. Псориазисът, за който призна през 2010-та, днес е поразил и лицето ѝ.

Когато преди седем години Ким призна за проблема, всички бяха в шок. Тя никога не е криела тялото си, даже напротив – нейна запазена марка са разголените, прилепнали и провокативни облекла. Никой няма обяснение как съпругата на Кания Уест е успявала толкова години да крие заболяването.

Ким признава, че псориазисът е наследен от майка ѝ, Крис Дженър. Тя се е научила да приема болестта като част от себе си. Всяка вечер риалити звездата нанася по тялото си специален продукт с кортизол и внимава да не използва продукти, които провокират появата на псориазиса. Въпреки че се надява някога да се излекува, засега Ким се е научила да живее със заболяването.

За съжаление на красавицата, днес положението се е влошило. В социалните мрежи Ким пусна своя снимка, над която написа: Момент, защо този псориазис сега е и по лицето ми?

Предполага се, че това може да се дължи на проблемите и грабежа, които Ким преживя. Нестабилната психика също спомага за отключването на заболяването.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари