Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Памела Андерсън заприлича на плашило! Пластиките я обезобразиха

Памела Андерсън заприлича на плашило! Пластиките я обезобразиха

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Памела Андерсън заприлича на плашило! Пластиките я обезобразиха
Снимка: Mandatory

Сексбомбата от близкото минало Памела Андерсън изкара акъла на фенове и познати. Поредната пластична операция я е променила до неузнаваемост.

Години наред Пам говореше против манията на колегите си да опъват бръчките си. В крайна сметка обаче явно и тя реши да опита да се подмлади. За съжаление ефектът е обратен на желания.

Днес тя не само не отговаря на изискванията на продуцентите и сценаристите, но и надали повече ще бъде поканена за каквато и да било работа и роля.

На последното събитие, на което 49-годишната Памела Андерсън се появи този уикенд, никой не можа да повярва на какво е заприличала. Тя пристигна на благотворителната вечеря на Шон Пен подръка с по-големия си син - Брандън Лий.

Някогашната звезда от Спасители на плажа бе облечена в черна рокля. За пръв път обаче не деколтето ѝ, а лицето ѝ бе това, което привлече погледите. Говори се, че с промяната актрисата цели най-после да се наложи в Холивуд – нещо, което с години не ѝ се удаде.

Дали Пам ще участва в новия Спасители на плажа, сериалът, благодарение на който изгря звездата ѝ в миналото, предстои да видим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати