Сам се е виновен! Нравът на Слави Трифонов му донесе самота

1 от 3 Снимки

Шоуменът Слави Трифонов никога не е имал успех в любовта. Всяка негова връзка се разпада. Причината за това разкри самият той.

В предаването си Слави разкри причината всяка жена, която някога е обичал, да го напусне. Това е патриархалният му нрав. Трифонов обяви, че разбиранията му се различават от тези на повечето хора и са по-скоро остарели и закостенели.

Признанието на Слави обяснява много. То потвърждава слуховете, че не дава свобода на жената до себе си. Патриархалният му нрав го кара да иска да има пълен контрол във връзката. Типичен пример за това е танцьорката Мартина Огнянова. Тя прекара 3 години в златна клетка. Момичето нямаше право да излиза никъде без Слави, а в замяна получаваше охолен живот, припомня Кlіukі.bg.

Подобно е било отношението на Слави и към останалите жени в живота му. От първо лице с нрава му са запознати Maги Aнгeлoвa, Гaля oт Caтeн и Aлeĸc Paeвa. Властният характер на шоумена влиза в противовес на желанието му да се задоми.

Време да променя характера си няма, а годинките неумолимо напредват. А причината за всичко това е баща му. Като малък Слави се заклел да бъде точна противоположност на татко си, който се подчинявал на майка му.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари