Резил! Камелия засрами Цветин пред очите на стотици

1 от 3 Снимки

Фолкпевицата Камелия стори непростимото. Цветин вдигна невиждан скандал на любимата си.

Ками винаги е имала скандално държание, но този път премина всички граници. Пред очите на Цветин тя се опита да свали непознат чичко.

Наскоро Камелия чукна 46 години. Колкото повече напредва възрастта ѝ, толкова повече певицата иска да изглежда по-млада. Това обаче води до грозни резултати. На последното си участие тя така се наквасила, че започнала да се чекне на сцената. Докато се кълчила, тя не спряла да показва бельото си, след което започнала явно да сваля непознат мъж в тълпата.

Свидетели на резила станали всички в дискотеката, включително и Цветин. Освен нейно гадже той е и озвучител на русата фурия и почти винаги я придружава в нощните клубове. Във фаталната вечер обаче се забавил с час и половина. Гледката, която видял, когато пристигнал, го оставила безмълвен, пише Kliuki.bg.

Пийналата певица опипвала и гъделичкала мъжа, на когото дори му станало неудобно от набезите ѝ. По-изчервен от него бил само Цветин. След като Ками приключила с пеенето, тя се запътила към мъжа си, който бил при апаратурата. Скандалът започнал още там. Виковете, които се чували от гримьорната след това, били чутовни.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари