Ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Роналдо взима Джорджия за жена! Коя всъщност е тя?

Роналдо взима Джорджия за жена! Коя всъщност е тя?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Футболистът Кристиано Роналдо се предаде. Той и новата му приятелка Джорджия Родригес /виж галерията/ ще се женят.

Испанката ще постигне заветната мечта на хиляди жени по целия свят – да встъпи в брак с един от най-харесваните мъже на планетата. 31-годишният футболист в света бе обявен за най-добрия играч на ФИФА за миналата година. На лъскавата церемония в Цюрих спортният ас се появи в компанията на новата си приятелка - Джорджия Родригес, сина си Кристиано Роналдо, сестрите си Лиляна и Елма Авеиро и майка си Мария Долорес.

По време на емоционалната реч на Кристиано до него на сцената застанаха всички - приятелката му, синът и семейството му. Появата на Джорджия бе сензация, тъй като футболистът старателно я кри дълго време.

Джорджия е с 10 години по-млада от португалеца. Тя е първата жена от доста време, която е представена като негова официална половинка. Преди да му стане гадже, красавицата е работела като продавачка в магазин за луксозна марка дрехи.

Днес вече е световна сензация и е на път да се превърне в съпруга на футболиста. Приближено до двойката обявиха, че футболистът е предложил брак на Родригес преди няколко дни, на 22-рия ѝ рожден ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати