Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Венета Райкова страда от невроза! Шест месеца не е излизала от дома си

Венета Райкова страда от невроза! Шест месеца не е излизала от дома си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Водещата Венета Райкова заболя от модерна болест. Неврозата не позволява на русокоската да прекрачи прага на дома си в продължение на шест месеца.

Цели шест месеца Райкова отказва да излезе от дома си. Тя е стигнала до употребата на сериозни медикаменти, за да контролира състоянието си.

Венета е изпаднала в тежка депресия след като бе уволнена от ТВ7. В него тя водеше Дневникът на Венета и разчиташе на заплатата и звездия си статус. Телевизията фалира, а водещата остана на улицата.

Осъзнала, че няма кой да я вземе на работа, тя се затворила в дома си и плакала с дни. След това започнало да ѝ причернява, което пречело на шофирането и на всички ежедневни дейности. Така тя се затворила и не излизала с месеци, пише Kliuki.bg.

Дълго време Венета отказвала визитата при доктора. Когато все пак отишла, той ѝ изписал успокоителни, които скоро я вкарали в правия път. Симптомите и притесненията изчезнали от главата ѝ и тя отново се усмихнала. След като успяла да овладее страха и паниката, Венета се заела да пише романите си, които днес са хит.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати