Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мария Игнатова и Рачков признаха за раздялата с официално писмо

Мария Игнатова и Рачков признаха за раздялата с официално писмо

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Рачков и Мария

Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков признаха за раздялата. Те направиха това с официално писмо пред медиите.

Раздялата на Мария и Рачков е известна от няколко месеца, но признанието за нея шокира обществеността. Двойката излезе с общо писмо, в което помоли да бъдат оставени намира. Те са категорични, че няма да обясняват за причините и мотивите за случилото се, тъй като така и така ще чуят куп лъжи за себе си, пише Kliuki.bg.

Ето какво гласи писмото, без редакция: От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската „преса“ без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки.

Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани.

За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства.

Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати