Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Криско и Гери-Никол чакат бебе! Тотален шок

Криско и Гери-Никол чакат бебе! Тотален шок

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Гери-Никол

Никой не може да повярва на шока, който сътвориха певицата Гери-Никол и рапъра Криско. След като дълго бяха разделени, днес отново са заедно, което е наистина невероятно.

Колкото и да не ви се вярва, двойката отново ще твори. Гери-Никол и Криско направиха обща песен в началото на кариерата на варненката, която я изстреля на върха. След това обаче тя реши, че повече не ѝ е необходима помощ и заряза продуцента. Днес нещата стоят по коренно различен начин.

Гери и Криско ще се съберат отново на турнето Една любов. По време на пресконференцията по случай събитието, рапърката обяви, че чака дете от колегата си. Криско побърза да потвърди, но обяви, че той ще го износи.

Реакцията бе мигновена – цялата зала прихна да се смее, а рапърът бе видимо щастлив, че е казал нещо смешно, пише HotArena.net.

Истината е, че нито Гери, нито Криско, ще имат деца за момента, камо ли общи. Двамата обаче ще се срещнат на сцената на музикалното турне, което ще взриви цели осем града в България и Македония. Освен тях ще се изявят още Слаткаристика, Тони Зен, Ъпсурт и DJ Гоце. Стартът ще бъде даден на 22-ри юли в Банско.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати